fbpx
Skip links

Webbinarium: Att lyckas med implementering av digitala arbetssätt inom äldreomsorgen

Vi har nöjet att bjuda in er till ett spännande webbinarium om implementering av digitala arbetssätt inom äldreomsorgen. Webbinariet kommer att äga rum på fredag den 22 september kl. 11.30-12.30. Det kommer vara en givande diskussion om hur vi kan förbättra äldreomsorgen genom ny teknik och digitala lösningar, identifiera möjliga risker och framgångsfaktorer, samt skapa en solid grund för införandet av dessa lösningar.

Agenda:

  1. Vilka utmaningar kan ny teknik och digitala lösningar lösa för verksamheter inom äldreomsorgen?
  2. Hur skapar vi en bra struktur för införandet av ny teknik?
  3. Hur kan chefen stödja sina medarbetare i implementering av digitalisering?
  4. Tips för lyckad kommunikation kring verksamhetens förändringsarbete till medarbetare och andra intressenter.
  5. Exempel på lyckade implementeringsprocesser från Camanio och Minnity

Vi har med oss Therese Jarheim, Customer Success Manager från Camanio för att dela med sig av sina insikter. Therese har tidigare arbetat med kommunal verksamhetsutveckling inom äldreomsorgen och delar med sig även av dessa erfarenheter. Detta är en utmärkt möjlighet att lära dig mer om hur ny teknik kan transformera äldreomsorgen och hur du kan stödja din verksamhet i denna viktiga förändringsresa.

Om Camanio: sedan 2016 har Camanio jobbat med teknisk innovation och digitalisering för att förbättra och framtidssäkra vård och omsorg. Camanio erbjuder en komplett lösning för en smidig övergång till en helt digital omsorg. Med Camanio Cares plattform hanteras trygghetslarm, digital larmmottagning och administration i ett sammanhållet gränssnitt som låter vårdgivaren skräddarsy det digitala ekosystemet i hemmet.

Vi ser fram emot att träffa er online och dela kunskap och insikter om detta viktiga ämne. Tillsammans kan vi skapa en äldreomsorg som är ännu bättre och mer anpassad till dagens digitala värld!

Kan du inte vara med på webbinariet så skickas eventet på länk efteråt till alla som anmält sig.

Uppdatering: Nu finns inspelningen tillgänglig!