fbpx
Skip links

Skapa engagerande kurser i mikroformat med Minnitys författarverktyg

Att skapa mikroinlärningskurser med Minnitys författarverktyg är enkelt och roligt.
Bild: Glenn Carstens-PetersUnsplash

Behöver du kvalitetssäkra din introduktionsutbildning? Finns det rutiner som du vill att all personal ska förstå och ha tillgång till när och då det behövs? Eller är din organisation i behov av stöd med att omvandla utbildningsmaterial till begripliga kurser som är lättillgängliga på olika digitala enheter?

Som omsorgsleverantör kan du på ett enkelt sätt, utan förkunskaper skapa kurser på Mikroinlärningsplattformen Minnity. Med Minnitys lättanvända verktyg kan du inte bara snabbt nå ut till dina anställda med anpassade utbildningar, du kan dessutom se om din personal tagit del av materialet.

Mikroinlärningsplattformen Minnity hjälper dig att skapa ett skräddarsytt utbud av kurser både från erfarna externa leverantörer och från din organisations kunskapsbas. Med våra omsorgs- och utbildningsexperter finns Minnity som stöd från början till slut.

Vi guidar dig effektivt igenom mikroinlärningsformatet, föreslår en struktur och hjälper till med utformningen. Dessutom kan vi också hjälpa dig att skapa kurser utifrån det material din organisation har och utforma kurser efter era behov.

Så här säger våra samarbetspartners inom utbildning:

  • Det är lätt att skapa utbildningar med Minnitys författarverktyg.
  • Plattformen hjälper dig skapa roliga och engagerande kurser.
  • Det är ett flexibelt verktyg som möjliggör snabba uppdateringar av materialet när det behövs.

Minnitys författarverktyg för internt bruk i organisationen ingår gratis i abonnemanget till Mikroinlärningsplattformen Minnity.

Kontakta oss för en demo av Mikroinlärningsplattformen Minnity och författarverktyget!